Bild på kvinna med sovande barn

Julen kan vara en tid för reflektion, när du ska ha det lugnt och skönt. Stressa inte, utan ta dig tid att stanna upp och pausa. Med fönster och dörrar från NorDan Kvillsfors-serien kan du stänga ute ljudet från bullriga miljöer och lättare slappna av.

Läs mer...

Vi är i mitt i en årstid där det finns hög sannolikhet för storm och när extremt väder härjar är det ofta bäst att hålla sig inomhus. Då är det skönt att veta att dörrar och fönster från NorDan genomgår hårda tester för att de ska tåla extremt väder.

Läs mer...

Hösten är på väg bort och vintern kommer, luften blir fuktigare och temperaturen faller.

Läs mer...

Nu har vi äntligen fått bevis på att ID Lock 150 håller hög kvalitet även när den utsätts för inbrottsförsök.

Läs mer...

Ett lyckat första försök med 3D-skrivaren som installerades nu i höst ledde till världens första 3D-utskrivna fönster, tillverkat i biokomposit med betydande andel träfiberinnehåll.

Läs mer...

Vi har fått äran att vara exklusiv fönster- och dörrleverantör till årets säsong av Sofias Änglar!

Läs mer...

Produktserien Bor har fått utökad certifiering och är nu även P-märkt. En märkning som innebär hög prestanda och säkra produkter perfekta för Sverige.

Läs mer...

3D-skrivaren som nu har levererats till fabriken i Bor är ett steg i digitaliseringsstrategin ecoDigital Ready som öppnar upp för nya samarbeten och möjligheter.

Läs mer...

Stormen Knud är på väg och varningar finns utfärdade om fara för allmänheten. Då är det skönt att veta att NorDans produkter genomgår hårda tester för att de ska tåla extremt väder.

Läs mer...

NorDan har tilldelats kvalitetspriset "Swedish Team Excellence Award och Lennart Sandholm Prize 2018" för sitt arbete med att effektivisera fabriken i Kvillsfors.

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu