Affärsidé

NorDan ska vara ledande inom utveckling, marknadsföring, produktion och leverans av miljövänliga och säkra fönster och dörrar med tillbehör.


Vision

Perfekt samspel

Vi har som mål med allt vi gör inom NorDan: Inom verksamheten söker vi ständigt efter det perfekta samspelet mellan människor och produktionsteknologi och mellan medarbetare. För kunder och leverantörer försöker vi hela tiden att vara den perfekta samarbetspartnern. Hos kunden vill vi att produkterna, både var för sig och tillsammans, ska tala sitt tydliga språk om perfekt form och funktion – med lång hållbarhet.

Sedan det första tvåvägsöppnande fönstret såg dagens ljus 1961 har människan, funktion och form varit grundpelarna i vår produktutveckling. Fönstret fick namnet NorDan Perfekt. Men det var också en vision som fötts. En vision om perfekta produkter, perfekta produktionsmetoder och perfekta relationer till marknad och samarbetspartners.

Trots vår vision så vet vi att ingenting någonsin kommer att bli perfekt. Men vi har det som vårt övergripande mål, och vårt löfte till dig.

Därför kan du känna dig trygg att produkter från NorDan alltid kommer att betjäna dig på bästa möjliga vis.