Vi möter hösten med miljövänliga nyheter kring vår produktserie uPVC

Läs mer...

Fönster och dörrar utför samma huvuduppgift i ett hus idag som för 50 år sedan. Genom valfrihet inom material, funktioner och lösningar guidar NorDan kunderna till det rätta valet.

Läs mer...

Aluminium bjuder på närmast oändliga möjligheter. Här är sex goda grunder för att välja fönster och dörrar i HelAlu från NorDan.

Läs mer...

Trä kombinerat med utvändig aluminium har varit en stor framgång för NorDan i årtionden. För att kunna erbjuda marknaden den bästa totallösningen introducerar NorDan HelAlu. Detta möjliggör helt nya lösningar för alla typer av byggen. NorDan har ingått ett nära samarbete med SAPA och använder deras profilsystem för att möta de strängaste kvalitetskraven på den skandinaviska marknaden.

Läs mer...

Under varma sommarnätter är det härligt att sova med öppet fönster. Med säsongsmässiga plågor som myggor och andra insekter, som söker sin tillflykt i den upplysta bostaden, kan det bli ett bekymmer. Men föreställ dig att du inte behövde tänka på det alls?

Läs mer...

På området för Slotts gamla senaps -fabrik på Kungsgatan i centrala Uppsala bygger Magnolia Bostad projektet Senapsfabriken. Det blir en förlängning av Uppsalas innerstad som omvandlas från industriområde till en levande varierad stadsdel med bostäder och handel.

Läs mer...

I mars 2017 togs första spadtaget till Hagaskolan, en ny F-9 skola i Vallentuna. Hagaskolan blir en kommer att ha plats för drygt åttahundra elever i årskurs F-9, med tre klasser i varje årskurs. Skolan beräknas vara redo att ta emot sina första elever för skolstart höstterminen 2019.

Läs mer...

NorDan växer starkt i den svenska marknaden och behovet av ett modernt huvudkontor med fler kontorsplatser i Tanum är en naturlig del av detta.

Läs mer...

För privata hus är solskydd ofta något som man bestämmer sig för efter att man har bott in sig, medan det för arkitekter kan vara ett nödvändigt ont att placera dem på fasaden. Med NorDan Screens blir dynamiska solskydd en integrerad del av bygget.

Läs mer...

NorDan AB är mycket stolta över att i dag (torsdag 23 maj 2019) ha tecknat ett stort sponsoravtal med handbollsklubben HK Malmö om att bli huvudpartner för Damlaget.

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu