Det kan vara svårt att veta hur man väljer rätt fönster och dörrar, oavsett om man bygger nytt eller renoverar. De flesta av oss gör det kanske bara en eller två gånger i livet, och det gör beslutet ännu viktigare. Här är några saker du bör tänka på innan du väljer leverantör.

Läs mer...

Idag lanserar NorDan en ytterdörr med helt ny design och konstruktion. Med samma skydd och stabilitet som en vanlig ytterdörr levererar den helglasade Utsikten 930G dessutom mer dagsljus in i hemmet.

Läs mer...

Ett bra miljöval för en hållbar ytterdörr

NorDan släpper nu en efterlängtad produktnyhet från ytterdörrsfabriken i Bor. Från den första februari 2019 kommer du kunna få din dörr tillverkad för att tåla extrema påfrestningar av väder och vind.

Läs mer...

Weinig machine in NorDan factories

An investment in manufacturing machinery worth approx. 50 Million SEK for 2018 is an important part of the strategy for modernising and digitizing NorDan’s swedish factories.

Läs mer...

Med ecoDigital Ready tar NorDan ett stort steg till att koppla ihop möjligheterna med digitalisering med kraven på miljödeklarationer.

Läs mer...

Med sex produktserier har NorDan gjort det enklare för alla kunder att hitta de lösningar som behövs. Kombinerar man produkter från de olika serierna är det nästan inga gränser för vilka lösningar man kan finna.

Läs mer...

2018 var på många sätt ett spännande år med flera nylanseringar, men med ett nytt år kommer nya möjligheter.

Läs mer...

Julen står för dörren och det ger oss möjlighet att återblicka på vad 2018 har gett oss, samtidigt som vi kan titta framåt mot allt spännande som väntar.

Läs mer...

Bild på kvinna med sovande barn

Julen kan vara en tid för reflektion, när du ska ha det lugnt och skönt. Stressa inte, utan ta dig tid att stanna upp och pausa. Med fönster och dörrar från NorDan Kvillsfors-serien kan du stänga ute ljudet från bullriga miljöer och lättare slappna av.

Läs mer...

Vi är i mitt i en årstid där det finns hög sannolikhet för storm och när extremt väder härjar är det ofta bäst att hålla sig inomhus. Då är det skönt att veta att dörrar och fönster från NorDan genomgår hårda tester för att de ska tåla extremt väder.

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu