I NorDan definierar vi ofta vårt tillvägagångssätt med frasen 'Perfekt Samspel'. Det är viktigt att vi håller oss till våra kärnvärden för att kunna förstå vad frasen betyder för oss, våra produkter och hur vi interagerar med våra kunder.

Läs mer...

NorDan AB uppmärksammas i en av Danmarks branschmagasin, PUFF - Fagblad for trälast og byggemarkeder. I utgåva 5 / 2020 är det en fin artikel om NorDan med fokus på vår innovativa satsning på 3D-printade fönster. Kul att våra satsningar på modern produktion och innovation blir uppmärksammat även utanför vår svenska marknad.

Läs mer...

Bor ligger i Smålands djupa skogar. Här har man tillverkat kvalitetsdörrar sedan början av 1900-talet. Och det är med stolthet och en kärlek till råmaterialet som varje dörr levereras från fabriken.

Läs mer...

Innan sommaren blev VD, Dag Kroslid, i NorDan AB invald i styrelsen för Lean Forum Bygg och i styrelsen för Intressentföreningen Kvalitetsutveckling (SIQ).

Läs mer...

NorDan AB har beställt solcellsanläggningar till sina fabriker i Tanumshede, Kvillsfors och Bor. Solcellsanläggningarna levereras av Yokk Solar AB.

Läs mer...

NorDan har nu börjat tillverka ytterdörrar i biokomposit i företagets stora 3D-skrivare vid Fabriken i Bor.

Läs mer...

Under varma sommarnätter är det härligt att sova med öppet fönster. Med säsongsmässiga plågor som myggor och andra insekter, som söker sin tillflykt i den upplysta bostaden, kan det bli ett bekymmer. Men föreställ dig att du inte behövde tänka på det alls?

Läs mer...

Det är med glädje vi kan informera att vi uteslutande valt att använda oss av grön el, ett naturligt val i NorDans hållbarhetsarbete.

Läs mer...

Vi har börjat lagerföra vikdörrens standardprofiler i kulörerna; vit (RAL9010) och svart (RAL 9005). Det betyder att vi nu kan sänka leveranstiden till 5 veckor.

Läs mer...

Det är mycket glädjande som vi på NorDan AB kan informera om att NCC Sverige AB har valt att fortsätta samarbetet med NorDan AB för leveranser av fönster till alla sina byggprojekt i Sverige för perioden april 2020 och till mars 2023.

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu