Handboll har under många år legat NorDan varmt om hjärtat och NorDan-loggan har i flera år varit synlig som arenareklam i EM- och VM-turneringar på både dam och herrsidan, nu närmast handbolls-VM herrar 2021 som börjar denna veckan.

Läs mer...

Julen står för dörren och det ger oss möjlighet att återblicka på vad 2020 har gett oss, samtidigt kan vi titta framåt mot ett nytt år med nya möjligheter!

Läs mer...

På Kvarnholmen i Nacka byggs 223 bostadsrättslägenheter i projektet Kajplats Kvarnholmen. Kvarterets arkitektur återspeglar Kvarnholmens industriella historia och fastigheternas gestaltning har anpassats till det vattennära läget med Djurgården som granne.

Läs mer...

Det smakfulla kvarteret Kungsörnen och Knoppen består av 4 huskroppar, varav två med 8 våningar samt två tvåvåningshus.

Läs mer...

Från användning av förnybar energi till förbättrad certifiering för miljöledning. NorDans fabriker är redan på god väg att anpassa sig till en ännu mer hållbar framtid.

Läs mer...

Från superisolerande fönster till kompletta passiva lösningar – NorDan kan se tillbaka på en lång tradition med stora miljöinsatser genom våra produkter.

Läs mer...

I NorDan definierar vi ofta vårt tillvägagångssätt med frasen 'Perfekt Samspel'. Det är viktigt att vi håller oss till våra kärnvärden för att kunna förstå vad frasen betyder för oss, våra produkter och hur vi interagerar med våra kunder.

Läs mer...

NorDan AB uppmärksammas i en av Danmarks branschmagasin, PUFF - Fagblad for trälast og byggemarkeder. I utgåva 5 / 2020 är det en fin artikel om NorDan med fokus på vår innovativa satsning på 3D-printade fönster. Kul att våra satsningar på modern produktion och innovation blir uppmärksammat även utanför vår svenska marknad.

Läs mer...

Bor ligger i Smålands djupa skogar. Här har man tillverkat kvalitetsdörrar sedan början av 1900-talet. Och det är med stolthet och en kärlek till råmaterialet som varje dörr levereras från fabriken.

Läs mer...

Innan sommaren blev VD, Dag Kroslid, i NorDan AB invald i styrelsen för Lean Forum Bygg och i styrelsen för Intressentföreningen Kvalitetsutveckling (SIQ).

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu