Window and door manufacturer NorDan AB has been awarded the “Quality Innovation Award 2019” for its successful work on 3D printing of commercial products in modern materials.

Läs mer...

Fönster- och dörrtillverkaren NorDan AB har tilldelats ”Quality Innovation Award 2019” för det framgångsrika arbetet med 3D-printing av kommersiella produkter i moderna material.

Läs mer...

Från och med 1 november 2019 har EU höjt kraven på brandprodukter med krav på CE märkning på öppningsbara fönster och dörrar. Ny produktstandard är EN 16034:2014

Läs mer...

Man tenderar ofta att glömma vad som är allra viktigast för att kunna prestera på topp, nämligen utmärkta samarbeten.

Läs mer...

Vi möter hösten med miljövänliga nyheter kring vår produktserie uPVC

Läs mer...

Fönster och dörrar utför samma huvuduppgift i ett hus idag som för 50 år sedan. Genom valfrihet inom material, funktioner och lösningar guidar NorDan kunderna till det rätta valet.

Läs mer...

Aluminium bjuder på närmast oändliga möjligheter. Här är sex goda grunder för att välja fönster och dörrar i HelAlu från NorDan.

Läs mer...

Trä kombinerat med utvändig aluminium har varit en stor framgång för NorDan i årtionden. För att kunna erbjuda marknaden den bästa totallösningen introducerar NorDan HelAlu. Detta möjliggör helt nya lösningar för alla typer av byggen. NorDan har ingått ett nära samarbete med SAPA och använder deras profilsystem för att möta de strängaste kvalitetskraven på den skandinaviska marknaden.

Läs mer...

Under varma sommarnätter är det härligt att sova med öppet fönster. Med säsongsmässiga plågor som myggor och andra insekter, som söker sin tillflykt i den upplysta bostaden, kan det bli ett bekymmer. Men föreställ dig att du inte behövde tänka på det alls?

Läs mer...

På området för Slotts gamla senaps -fabrik på Kungsgatan i centrala Uppsala bygger Magnolia Bostad projektet Senapsfabriken. Det blir en förlängning av Uppsalas innerstad som omvandlas från industriområde till en levande varierad stadsdel med bostäder och handel.

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu