Utbudet av fönster är enormt. Förutom material, utseende, känsla och egenskaper är det också viktigt att tänka kring vilken funktion du vill att ditt fönster skall ha. Ett fönster som passar till både lägenheter och villor, som dessutom kan smälta in i såväl modern som gammaldags arkitektur är vridfönster.

Läs mer...

Pardörrar lyfter upplevelsen av att gå in ett hem till en ny nivå med dess stilfulla design. Samtidigt som pardörrar ger en känsla av ett större hem ges också möjligheten att ”öppna upp väggarna” mot utsidan.

Läs mer...

Moderna fönster ger enorma valmöjligheter både för dimensioner och egenskaper. Fönster som ger stort ljusinsläpp är emellertid ofta desamma som låter solstrålarna förstöra innemiljön en klar dag. Persienner minskar inte värmen från solen, och solreducerande glas är permanenta, även för de dagar där direkt sol inte är något problem. NorDan Screens stänger däremot ute solen samtidigt som de släpper in dagsljuset. Ett smart val för klassrum i skolbyggnader till vardagsrum i bostadshus.

Läs mer...

Vid val av sovrumsfönster rekommenderas öppningsbara fönster. Dels för att du i händelse av brand snabbt skall kunna ta dig ut ur rummet, dels för att du enkelt skall kunna öppna upp för vädring.

Läs mer...

Att sudda ut gränsen mellan inne och ute har länge varit en trend. Uterum är ett sätt att flytta trädgården närmare huset, men har du inte ett uterum kan du välja att sätta in en vikdörr i vardagsrummet eller matsalen för att infinna en mer öppen och naturnära känsla.

Läs mer...

Ytterdörren är det första dina gäster möter när de kommer på besök. En färgglad ytterdörr kan därför göra underverk för hela husets helhetsintryck.

Läs mer...

Moderna fönster ger enorma valmöjligheter både för dimensioner och egenskaper. Fönstren som ger stort ljusinsläpp är emellertid ofta desamma som låter solstrålarna förstöra innemiljön en klar dag. Persienner minskar inte värmen från solen, och solreducerande glas är permanenta, även för de dagar där direkt sol inte är något problem.

Läs mer...

NorDan Sweden and General Manager, Dag Kroslid, will in September present the company’s successful work on Sustainability at the International Conference on Sustainable Development, ICSD2021.

Läs mer...

NorDan Sveriges, representerad vid VD Dag Kroslid skall i september presentera företagets framgångsrika arbete inom hållbarhet på the International Conference on Sustainable Development, ICSD2021.

Läs mer...

NorDan Sverige har en tydlig formulerad strategi för hållbarhet och digitalisering, med namnet ecoDigital ready. I företagets arbete med hållbar utveckling har man fokusområdena lokala värden, fokus på människa, resurseffektivisering samt genomförande och partnerskap.

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu