Trä kombinerat med utvändig aluminium har varit en stor framgång för NorDan i årtionden. För att kunna erbjuda marknaden den bästa totallösningen introducerar NorDan HelAlu. Detta möjliggör helt nya lösningar för alla typer av byggen. NorDan har ett nära samarbete med SAPA och använder deras profilsystem för att möta de strängaste kvalitetskraven på den skandinaviska marknaden.

Läs mer...

TV-programmet ”Roomservice” fyller 20 år i tv-rutan och firar med en specialsäsong. I ett av programmen medverkar NorDan AB där vi levererar en ytterdörr från vår Bor-serie med monterat ID Lock till programmet.

Läs mer...

Den 15 februari tog Cecilia Hedblad Sjölin över rollen som Fabrikschef i Bor efter Henrik Hjalmarsson. Cecilia är sedan tidigare Fabrikschef i Kvillsfors, men har antagit möjligheten att även axla rollen som fabrikschef vid NorDan:s ytterdörrsfabrik i Bor.

Läs mer...

I stadsdelen Södra Ekkällan i Linköping växer ett helt nytt kvarter med hyresrättsbostäder fram. Det är det lokala fastighetsbolaget Lundbergs som är byggherre för Elitseglaren, som består av 374 bostäder där man satsat lite extra i form av exklusiva materialval.

Läs mer...

Region Jönköpings län gör nu en storsatsning för att förbättra och modernisera Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. I de två nya huskropparna, hus D1-D2, har verksamheterna börjat flytta in. Tillsammans med NCC och Region Jönköpings län har Liljewall tagit fram bygglov samt system- till relationshandling av tillbyggnaden som nu prisas dubbelt upp.

Läs mer...

Ett modernt företag måste vara både digitalt och miljömedvetet. På NorDan vill vi tillföra mer till branschen och världen som helhet genom att tänka kreativt och förnya oss. Genom ecoDigital Ready har NorDan samlat samtliga hållbarhets- och digitaliseringsaktiviteter för att ligga i framkant inom byggbranschen inför ett paradigmskifte.

Läs mer...

Under 2020 ökade NorDan sin produktion av mer miljövänliga uPVC-produkter och produkter helt i aluminium.

Läs mer...

Miljökraven på Skandinaviens byggindustris blir allt mer tydliga då man vill se mer miljövänliga lösningar som återvunna material. Vi följer marknadens krav och erbjuder våra uPVC-serier ARCTIC, E-PASSIVE och ARCADE producerad med upp till 49% återvunnen uPVC i karm- och bågkärnan.

Läs mer...

NorDan AB has been awarded the Quality Sustainability Award 2020 from International Academy for Quality (IAQ), for 3D-printed windows in modern biomaterial.

Läs mer...

NorDan AB har tilldelats Quality Sustainability Award 2020 av International Academy for Quality, för 3D-printade fönster i modernt biomaterial.

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu