På området för Slotts gamla senaps -fabrik på Kungsgatan i centrala Uppsala bygger Magnolia Bostad projektet Senapsfabriken. Det blir en förlängning av Uppsalas innerstad som omvandlas från industriområde till en levande varierad stadsdel med bostäder och handel.

Läs mer...

I mars 2017 togs första spadtaget till Hagaskolan, en ny F-9 skola i Vallentuna. Hagaskolan blir en kommer att ha plats för drygt åttahundra elever i årskurs F-9, med tre klasser i varje årskurs. Skolan beräknas vara redo att ta emot sina första elever för skolstart höstterminen 2019.

Läs mer...

NorDan växer starkt i den svenska marknaden och behovet av ett modernt huvudkontor med fler kontorsplatser i Tanum är en naturlig del av detta.

Läs mer...

För privata hus är solskydd ofta något som man bestämmer sig för efter att man har bott in sig, medan det för arkitekter kan vara ett nödvändigt ont att placera dem på fasaden. Med NorDan Screens blir dynamiska solskydd en integrerad del av bygget.

Läs mer...

NorDan AB är mycket stolta över att i dag (torsdag 23 maj 2019) ha tecknat ett stort sponsoravtal med handbollsklubben HK Malmö om att bli huvudpartner för Damlaget.

Läs mer...

Mycket har hänt sedan NorDan tillsammans med NCC och Sweco genomförde sin första helt digitala upphandling. Vi har utökat vårt produktutbud med både nya digitala modeller och helt nya fysiska produkter.

Läs mer...

I stadsdelen Nyby i Uppsala bygger Serneke 354 hyresrätts- och bostadsrättslägenheter i kvarteret Lilium. Varje hus och entré får samtidigt sin egen karaktär, vilket skapar igenkänning för såväl boende som besökare.

Läs mer...

Dockan i Malmö är ett av stadens många nya områden. Efter att Kockumskranen såldes har hamnen utvecklats till ett populärt område med bra kommunikationer, fina bostäder och småbåtar.

Läs mer...

Som en av byggbranschens mest innovations- och utvecklingsbenägna aktörer erbjuder NorDan moderna och miljövänliga fönster- och dörrprodukter. Med NorDan kan du vara säker på att du får rätt funktioner och ett mer miljövänligt hem.

Läs mer...

NorDan Sverige - Fönster & Dörrar med Fabrik Kvillsfors har erhållit det prestigefulla priset Årets Leanbyggare 2019. Utdelningen ägde rum den 26 mars på Cirkus i Stockholm på Årets Bygge-galan.

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu