Den norska dörr-och fönsterkoncernen NorDan Gruppen tar över 70% av aktiekapitalet i den danska fönstertillverkaren STM Vinduer AS.

Läs mer...

Vi är stolta över att presentera vårt nya profilsystem Arctic. Systemet har många unika fördelar men sticker framför allt ut genom möjligheten till aluminiumbeklädnad.

Läs mer...

Julen står för dörren och det ger oss möjlighet att återblicka på vad 2019 har gett oss, samtidigt kan vi titta framåt mot allt spännande som väntar.

Läs mer...

Window and door manufacturer NorDan AB has been awarded the “Quality Innovation Award 2019” for its successful work on 3D printing of commercial products in modern materials.

Läs mer...

Fönster- och dörrtillverkaren NorDan AB har tilldelats ”Quality Innovation Award 2019” för det framgångsrika arbetet med 3D-printing av kommersiella produkter i moderna material.

Läs mer...

Från och med 1 november 2019 har EU höjt kraven på brandprodukter med krav på CE märkning på öppningsbara fönster och dörrar. Ny produktstandard är EN 16034:2014

Läs mer...

Man tenderar ofta att glömma vad som är allra viktigast för att kunna prestera på topp, nämligen utmärkta samarbeten.

Läs mer...

Vi möter hösten med miljövänliga nyheter kring vår produktserie uPVC

Läs mer...

Fönster och dörrar utför samma huvuduppgift i ett hus idag som för 50 år sedan. Genom valfrihet inom material, funktioner och lösningar guidar NorDan kunderna till det rätta valet.

Läs mer...

Aluminium bjuder på närmast oändliga möjligheter. Här är sex goda grunder för att välja fönster och dörrar i HelAlu från NorDan.

Läs mer...

Underkategorier

Tekst om glass

Tekst Skifte vindu