ID Lock har fått ny certifiering

Nu har vi äntligen fått bevis på att ID Lock 150 håller hög kvalitet även när den utsätts för inbrottsförsök. Institutet RISE har genomfört tester efter kraven i standarden SSF 3522 klass 3 och ID Lock 150 blev godkänd och certifierat utan anmärkning.

ID Lock är marknadens mest moderna elektroniska dörrlås för eftermontering. Man kan välja att låsa upp dörren med PIN-kod, RFID-bricka eller app med hjälp av Z-Wave-modulen som gör ditt ID Lock ännu smartare. Med den kan låset enkelt parkopplas med gateway till olika smarta hem-lösningar och du kan ha ännu mer kontroll över ditt hem. Z-Wavemodulen är ett valfritt tillägg som finns tillgänglig hos smarta hem-leverantörer.

Lås upp dörren på det sätt som passar dig

ID Lock är unik på många sätt, dels att det är ett öppet system för att koppla på flera smarta produkter samt att den är inbrottssäker hur du än väljer att låsa upp dörren. Väljer du att låsa upp med app skickar låset krypterad information fram och tillbaka vilket betyder att även det alternativet är säkert och numera certifierat, enligt Stöldskyddsföreningens standard 3522 klass 3.

Med ID Lock kan du glömma nyckeln en gång för alla och tillsammans med Z-Wave kan du öppna eller låsa dörren var du än befinner dig.
Läs mer om ID Lock på www.idlock.se