Ett bra miljöval för en hållbar ytterdörr

Ett tåligt och hållbart miljöval

NorDan släpper nu en efterlängtad produktnyhet från ytterdörrsfabriken i Bor. Från den första februari 2019 kommer du kunna få din dörr tillverkad för att tåla extrema påfrestningar av väder och vind.

Snart kommer våra kunder kunna välja tillvalet Extreme Plus. Den stora skillnaden från våra standarddörrar är att ytmaterialet HDF ersätts med Medite Triocya Extreme. Medite Triocya Extreme är ett ytmaterial som kännetecknas av sin extrema vattentålighet med minimal svällning och mindre rörelse än t.ex. kompaktlaminat. I tillägg till Tricoyans fantastiska formegenskaper är det även ett utmärkt miljöval, långt bättre än många andra alternativ på marknaden.

Redan den 1 februari kommer våra kunder få möjlighet att välja tillvalet:
– Extreme plus, som är skapad för användning i kraftigt väderutsatta fasader.
Dörren är konstruerad på samma unika sätt som en standard-dörr med kraftigt dimensionerat ram-trä, dubbla stålplåtar och vacuum impregnerad karm. Skillnaden är Medite Tricoya Extreme som ytmaterial istället för HDF, rosttröga gångjärn och glaslister, spröjs och dekor i Accoya eller Medite exteriör. Vi är otroligt glada över att äntligen kunna tillgodose en dörr som inte bara tål det nordiska klimatet utan även tål det extremt väl.

Las mer om våra ytterdörrar från Bor