Information från NorDan med anledning av COVID-19

Med anledning av rådande pandemi och med den dagliga förändringen av COVID-19 vill vi med detta brev ge er en statusuppdatering från oss på NorDan.

2020 har varit ett annorlunda år för de flesta av oss och året har bjudit på utmaningar & omställningar som förmodligen ingen kunnat föreställa sig. Vi är i NorDan mycket glada över att byggbranschen i Sverige och Skandinavien klarat sig bra genom krisen och att det fortsatt råder ett högt tryck i marknaden.

I våra fabriks- och administrationsenheter har vi genom aktivt och systematiskt arbete kunnat upprätthålla en hög prestanda och vi har i nuläget inga produktions- eller leveransproblem orsakade av Covid-19.

Med anledning av den höga smittspridningen i det svenska samhället fortsätter vi att fokusera på våra digitala plattformar som innefattar såväl digitala mötesrum, kundwebs-lösningar och digitala showroom. Allt i en del av vår ecoDigital-Ready strategi.

NorDan´s kompletta säljkår är tillgänglig och vi bekräftar inkommande offertförfrågningar och beställningar enligt ordinarie rutiner. Samtliga av våra verksamhetsområden så som service, eftermarknad och kundsupport följer också löpnade upp i den dagliga verksamheten och har god kapacitet.

Med vänliga hälsningar!

Andreas Dahl, Marknadschef

Dag Kroslid, VD

18 december 2020

Ladda ner informationsbrev här