Bor
Nyckelfri

En kvalitetsdörr från Bor-serien med monterat ID Lock för en nyckelfri vardag.

Digital access med
Bor nyckelfri

Med Bor Nyckelfri får du en komplett dörr färdig att installera i ditt hem. Du behöver inte köpa handtag eller cylindrar, inte heller fundera över hur många extra nycklar familjen behöver. Med ID Lock 150 monterat på dörren redan från fabrik kan du vara säker på att låsenheten är korrekt installerad, injusterad, funktionstestad och uppdaterad med senaste programvaran. Det enda du behöver göra är att ge åtkomst till dina nära och kära.

Glöm nyckeln en gång för alla och ge familjen tillgång till hemmet på det sätt som passar er bäst. Det digitala dörrlåset ger dig möjlighet att låsa upp med kod eller RFID-bricka.

Jogging

Det elektroniska
dörrlåset

ID Lock 150 finns i tre olika kulörer; silver, svart och vit. Vid fabriksmonterat ID Lock kan du vara säker på att låset är korrekt monterat och funktionstestat. Vi har dessutom uppdaterat låset med den senaste programvaran, och då kan ID Lock användas med upptill 25 unika koder och 25 nyckelbrickor. Du kan även skapa tillfälliga koder. I tillägg kan låset i efterhand utrustas med extra modul för uppkoppling mot både Z-Wave och Zigbee. Detta gör att du kan koppla dörren mot kompatibla smarthus-system.

idlock lås Välj mellan svart, vit och silver.

SSF 3522 godkänt

Låset är SSF 3522 Klass 3 godkänt och RFID med Mifare teknik som möjliggör användning av t.ex. telefoner och bankkort som nyckelbricka.
smartphones

ID Locks app för enkel uppdatering.

Med ”ID Lock 150 Updater” kan du enkelt hålla ditt dörrlås uppdaterat direkt via mobilen. Ladda ner appen gratis via App Store eller via Google Play. Koppla till låset via Bluetooth och följ stegen för en enklare väg till ett uppdaterat och smartare dörrlås.
apple google

Integrera ID lock i ditt
smarta hemsystem

ID Locks app kan inte styra din dörr, men det finns ett flertal system som integrerar ID Lock 150 så att du kan styra åtkomsten till ditt hem via app.

ID Lock har valt att skapa en tilläggsmodul* för uppkoppling vilket gör att du är fri och själv kan välja smarthus-system. Fördelen är att du slipper ha flera olika appar som styr dina enheter. Det går helt i linje med ID Locks filosofi att skapa en enkel och säker tillgänglighet.

logo logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Besök idlock.se för en komplett och uppdaterad matris över vilka funktioner i låset som är tillgängliga för olika gateways och vilken ID Lock-modul som skall användas.

ett urval från
våra modeller

Se Bor-seriens produktkatalog eller
NorDans hemsida för fullständigt sortiment.

dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar dörrar

86 olika
grunddesign

Ytterdörrarna i produktserie Bor är stabila och säkra, tillverkade med dubbla stålplåtar och utrustad med en extra klimatpackning. Den genomtänkta konstruktionen är en blandning av avancerad teknik och stilren design. Våra dörrar är täta och håller formen. Valmöjligheterna är många för den som vill skapa en unik ingång till sitt hem. Du väljer din favorit bland 86 olika design och har hela 15 olika standardkulörer att välja mellan. Självklart kan du utöver det få i stort sett vilken färg du vill.

Glöm nyckeln en gång för alla och ge familjen tillgång till hemmet på det sätt som passar er bäst. Det digitala dörrlåset ger dig möjlighet att låsa upp med kod eller RFID-bricka.

Se hela sortimentet av Bor ytterdörrar
logo bor

Hitta närmaste
Återförsäljare

NorDan Återförsäljare

www.nordan.se