Folding Door

Vikdörrar bjuder in naturen

Inspiration
Publicerat den 11/30/2021

Att sudda ut gränsen mellan inne och ute har länge varit en trend. Uterum är ett sätt att flytta trädgården närmare huset, men har du inte ett uterum kan du välja att sätta in en vikdörr i vardagsrummet eller matsalen för att infinna en mer öppen och naturnära känsla.

Vikdörrar är en serie av glaspaneler eller dörrar som öppnas upp och viks ihop som ett dragspel. NorDans vikdörrar i HelAlu-serien skapar en mjuk övergång mellan inne- och utemiljö. Ett exklusivt och elegant val som gör underverk för din fasad eller uterum. Med stora glasfronter som kan öppnas upp till nästan 100 procent bidrar vikpartierna till en unik boendemiljö. De ger maximalt ljusinsläpp, vidgade vyer, mer plats och flexibla ytor.

Våra vikdörrar från HelAlu är enkla att hantera, kan tillverkas med olika indelningar och som antingen inåt eller utåtgående. Individuellt fungerar den som en gångdörr för att du inte skall behöva öppna upp hela glaspartiet. Vikdörren är lika anpassningsbar som robust och i standardutförande levereras den i utåtgående utförande. Välj mellan ett brett utbud av kombinationer, från antalet öppna sektioner till en dörr med eller utan fast öppningsfält. Sätt in vikdörrar i vardagsrummet, i uterummet eller mellan vardagsrum och uterum. Sudda ut gränserna och ta dig närmare naturen med NorDan HelAlu vikdörrar.