Dag Kroslid nominerad till Årets Kvalitetsprofil 2022 i Sverige

Publicerat den 11/17/2022

#Utmärkelser
DSC1626

Varje år delar Kvalitetsmagasinet ut hederstiteln Årets Kvalitetsprofil till en person som utmärkt sig inom kvalitetsområdet. Syftet med utmärkelsen är att visa bra förebilder och uppmärksamma vikten av kvalitetsledning och kvalitetsprofessionen i företag. Av de fem nominerade till 2022 års pris är NorDan AB:s VD Dag Kroslid en av kandidaterna.

Nomineringen lyder:
”En inspirerande ledare som driver kvalitetsutveckling på en extremt hög nivå och som flerfaldigt belönats för sina insatser. Dag är ett disputerat kvalitetsproffs som via sitt vd-skap har spritt förståelsen för frågan ända upp i den högsta koncernledningen, något som givit hållbara och långsiktiga resultat på alla nivåer.”

Kroslid kommenterar till Kvalitetsmagasinet att han är mest stolt över den positiva utveckling NorDan har åstadkommit som företag med sina kunder. Bolaget har vuxit lönsamt, med mycket goda medarbetarengagemang och NorDan har fått mycket uppmärksamhet för sitt arbete med innovationer, kvalitet, hållbarhet och digitalisering.

- Vi har valt att integrera kvalitetsledning, hållbarhet och digitalisering i vår strategiska utveckling av verksamheten, och som vd i Nordan AB så har jag tagit en ledande roll i det arbetet. Vi har jobbat aktivt med hela organisationen men också med våra kunder i att utveckla vårt arbetssätt på ett systematiskt och framgångsrikt sätt.
DSC1593