NorDan AB - ny huvudpartner för HK Malmö Dam

Publicerat den 5/23/2019

#CSR
Hkdam

NorDan AB är mycket stolta över att i dag (torsdag 23 maj) ha tecknat ett stort sponsoravtal med handbollsklubben HK Malmö om att bli huvudpartner för Damlaget.

Vi är imponerade över det framgångsrika och breda arbete som HK Malmö gör. NorDan önskar bidra till att HK Malmö kan lyfta satsningen på damsidan och nå de mål damlaget har satt. Vi anser att HK Malmö Damlag står inför en mycket spännande resa som vi mer än gärna vill vara med och stötta, uttalade Dag Kroslid, VD NorDan AB, under signeringsceremonin.

Under signeringen deltog från HK Malmö; Susanne Persson (Styrelseledamot), Johanna Grandin (spelare), Mikael Johansson (Klubbchef) och Gunnar Wibisono (Sälj- och sponsoransvarig) tillsammans med övriga representanter från HK Malmö. Från NorDan deltog; Helena Sjölin (Inköpschef), Dag Kroslid (VD och Marknadschef), Eilif Nilsen (Regionansvarig, Region Skåne) och medarbetarna på säljkontoret i Malmö.

Handboll har under många år legat NorDan varmt om hjärtat och NorDan-loggan har i flera år varit synlig som arenareklam i EM och VM turneringar på både dam och herrsidan. Förtjusningen grundar sig bland annat i det snabba spelet där varje del i kedjan måste fungera optimalt. Hela laget jobbar tillsammans i både anfall och försvar. En sport som i många fall delar NorDan:s företags vision ”Perfekt samspel” internt så väl som externt med kunder och leverantörer.

Det finns många anledningar till att vi valde att ingå samarbete med HK Malmö och stötta Damlaget. NorDan har en ledande marknadsposition i Skåne i fönster- och dörrmarknaden, och vi önskar ge något tillbaka. Vi är imponerade över HK Malmös arbete och vil stödja klubben i att nå sina mål och visioner. HK Malmö är en klubb som vill och tar ett stort socialt ansvar för sina medlemmar oavsett bakgrund, kön och ålder, säger Dag Kroslid, VD NorDan AB

HK Malmös ordförande Jörgen Rasmussons egna ord om deras satsning.

Vi arbetar hårt för att vara hela Malmös angelägenhet. Vi har nu ca 25 lag i seriespel och driver en stark satsning på damhandbollen. Vi erbjuder en öppen, utvecklande och inspirerande mötesplats och arbetar för att skapa sociala och sportsliga framgångar på högsta nivå.

Vi har en vision om att år 2022 -2023 ha ett damlag i SHE. Senast år 2022 är även målet att vårt herrlag ska ha tagit ett efterlängtat SM - guld. Vår vision är också att vara en förening där alla känner sig välkomna. Vi strävar efter att bli en ledande aktör och på så vis bidra till att göra Malmö till en bättre plats. På det sportsliga planet ska vi utvecklas och ta oss så långt det bara går - och vi hoppas att hela Malmö och våra partners fortsätter stötta oss på vägen dit.

NorDan är mycket nöjda med de framgångar vi haft i Skåne-regionen de senaste åren och Skåne har blivit en av våra största marknader. Uppskattningsvis vart fjärde nybygge och större fönsterbyten i Skåne har fönster från NorDan. Företaget har marknadens bredaste produktutbud av fönster och dörrar, och är kända för mycket hög produktkvalitet, funktionalitet och hållbarhet. NorDan varumärket står för trygghet, stolthet, gemenskap och perfekt samspel. Satsningen på HK Malmö damlag underbygger detta.

Vi ser nu fram emot några fantastiska säsonger för HK Malmö Dam de nästa åren, där NorDan kommer vara synliga med reklam, men även delta på matcher och spännande event i regi av HK Malmö.

Ett stort lycka till från oss på NorDan!