NorDan ingår samarbete med Securitas

Publicerat den 9/20/2023

#Produkter
#Gruppen
Securitas ny

Smarthet möter säkerhet när NorDan ingår samarbete med Securitas. Tillsammans skapar vi en bekvämare och tryggare vardag genom att erbjuda full kompatibilitet mellan ID Lock och Securitas helhetslösning SecuritasHome.

SecuritasHome är en avancerad säkerhetsplattform som ger omfattande lösningar för hem- och fastighetssäkerhet. Användare kan enkelt övervaka, styra och säkra sina hem med hjälp av avancerad teknologi och professionell övervakning. Nu möjliggör plattformen även integrering av ID Lock.

Vid köp av en Bor Nyckelfri innebär det att du har möjlighet att öka säkerheten och bekvämligheten genom att komplettera ditt ID Lock med SecuritasHome. Integreringen mellan ID Lock och SecuritasHomes säkerhetsplattform innebär att du kan övervaka och styra din dörrlåsning, tillsammans med andra viktiga säkerhetsenheter som larm, övervakningskameror och åtkomstkontrollsystem, från en enda säker plattform. Förutom integrering av ID Lock erbjuder SecuritasHome även magnetkontakter för övervakning till dörrar och fönster.

I en tid där säkerhet och trygghet är av högsta prioritet, erbjuder SecuritasHome och NorDan en pålitlig och integrerad lösning för att möta de växande behoven inom hem- och fastighetssäkerhet. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en tryggare och smartare framtid. Kontakta våra säljare idag för mer information.