NorDan skapar unika möjligheter

Publicerat den 8/23/2019

#Produkter
Hel Alu

Trä kombinerat med utvändig aluminium har varit en stor framgång för NorDan i årtionden. För att kunna erbjuda marknaden den bästa totallösningen introducerar NorDan HelAlu. Detta möjliggör helt nya lösningar för alla typer av byggen. NorDan har ingått ett nära samarbete med SAPA och använder deras profilsystem för att möta de strängaste kvalitetskraven på den skandinaviska marknaden.

Aluminium på ett helt nytt sätt

Med produkter i HelAlu från NorDan har en helt ny produktgrupp kunnat introduceras på både projekt och privatmarknaden. Nu behöver du inte vara en specialist för att montera aluminium partier. De flesta som har tagit emot aluminiumlösningar på en byggplats vet att det inte finns så mycket annat att göra än att vänta på monteringsteamet. Med HelAlu introducerar NorDan en helt ny möjlighet för aluminiumprodukter. Förutom att vi monterar ihop produktens alla profiler, monterar vi även glaset och alla tillbehör. Allt sker på vår fabrik så att kvaliteten och spårbarheten tas tillvara. Produkterna levereras precis på samma sätt som på samma sätt som våra övriga produktserier. Det medföljer även väldokumenterade monteringsanvisningar så det är bara att börja montera.

Stort utbud av produkter och möjligheter

Aluminiumlösningar för fasader, fönster och entréer har monterats i åratal. Aluminium som material har många utmärkta egenskaper och gör det till ett pålitligt byggmaterial, det är robust och näst intill underhållsfritt. Våra HelAlu produkter kan kombineras och utformas med stor flexibilitet och med hög teknisk kompetens.

Komplett sortiment

Med HelAlu från NorDan hittar du alla typer av fönster och dörrar på ett och samma ställe. Med NorDan HelAlu har du fullständig frihet att välja de lösningar som bäst passar ditt projekt: Stort som litet. Bli inspirerad och prata med oss för att hitta de produkter som bäst passar dina behov.

Helalu ingar

Detta är NorDan HelAlu

  • Robust konstruktion
  • Lågt underhållsbehov
  • Bra energiegenskaper
  • Hög motståndskraft och säkerhet
  • Stort utbud av produkter och tillvalslösningar
  • Skräddarsytt med goda råd från NorDan
  • Kostnadseffektivt montage
  • Återvinningsbart råmaterial
  • BIM-objekt på begäran

Skandinaviska traditioner

NorDan AB ingår i NorDan Gruppen, en av Skandinaviens största dörroch fönsterproducenter. I över 90 år har NorDan levererat marknadsledande lösningar för fönster och dörrar, kännetecknade av kvalitet och innovation. På NorDan är vi totalt 2000 anställda och koncernen har en årlig omsättning på cirka 3,4 miljarder kronor.